Webdesign : Website laten maken

Ondertussen 2 dagen terug in onze beringde stad …

Maar nu nog even updaten wat voordien ons pad is gecruisd…

Waar waren we gebleven? De aankomst in Madrid!!!

Zoals al gezien op de foto’s, zijn we hartelijk onthaald door David en Laetitia in hun charmant appartementje, betere hosts konden we niet vinden!

Na een lange vermoeiende en avontuurlijke trip, hup op tijd naar bed want de dag erna was het zover – PARQUE RIO MADRID – onze eerste ontmoeting!!! Spannend …

Daar stonden we dan, vrijdag 11 april 2014, middenin een groene oase in het drukke Madrid – zonnebadende mensen, spelende kinderen, skaters, fietsers, joggers, gezinnen samen op pad, mensen die de hond uitlaten, tsjilpende mussen … – te mooi voor woorden, stel je voor dat dit RINGLAND zou zijn in ANTWAARPE!!!!! Woohow elke dag ons lichaam strak sporten, naar schoon venten loeren, badmintonnen, picknicken … JAZEKER, de ring MOET gewoonweg OVERKAPT worden.

Maar we waren hier niet voor de fun!! Er moest gewerkt worden!! TRABAJAR!! Zondagochtend zouden we live op radio 2 komen en de zender wilde graag dat we voor de uitzending enkele Madrilenen aan het woord lieten om hun ervaringen over de komst van het park te delen. Met camera, fototoestel en dictafoon gingen we als echte reporters op pad. En heel de tijd bleven we ons verbazen over de rust, de pracht en de gezelligheid van het park.

Powered by Webdesign Antwerpen